pedfak_logo

Факультет педагогіки, психології та мистецтв

Студентський круглий стіл «АКТУАЛЬНІ ПРОБЛЕМИ СУЧАСНОЇ СОЦІАЛЬНОЇ ПЕДАГОГІКИ»

19 травня 2016 року, м. Кіровоград

Засідання круглого столу проходитиме в рамках наукової роботи кафедри соціальної педагогіки та психології Кіровоградського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка зі студентами спеціальності «Соціальна педагогіка».

Основна мета роботи круглого столу: публічне представлення студентами результатів наукової роботи, обговорення та обмін думками щодо сучасних проблем теорії та практики соціальної педагогіки, представлення власних ідей щодо розв’язання актуальних проблем соціально-педагогічної діяльності.

У програмі круглого столу:

  1. Обговорення сучасних проблем теорії та практики соціальної педагогіки.
  2. Обґрунтування ефективних методик роботи соціального педагога.
  3. Презентація сучасних технологій соціально-педагогічної діяльності.

Час проведення круглого столу  — 13.00–15.00 (19 травня 2016).

Робоча мови круглого столу — українська.

Місце проведення круглого столу: Кіровоградський державний педагогічний університет імені Володимира Винниченка, факультет педагогіки та психології, кафедра соціальної педагогіки та психології.

Адреса: Кіровоград, вул. Шевченка, 1, корпус 1.

Теми виступів будуть включені до програми круглого столу. За результатами засідання круглого столу тези виступів будуть розміщені на сторінці кафедри на сайті Кіровоградського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка.

Доповіді учасників можуть супроводжуватися презентаціями для більшої доступності та цікавості виступів.

За додатковою інформацією з питань проведення круглого столу звертатись на кафедру соціальної педагогіки та психології до Доннік Марії Сергіївни.

Вимоги до оформлення тез:

1. Назва тез подається українською мовою, великими літерами симетрично тексту.

2. Ім’я та прізвище автора друкується після назви через 1 рядок симетрично тексту. Під прізвищем автора, у дужках, маленькими літерами вказати студент чи магістрант, курс, факультет. Через інтервал – учений ступінь та звання, ім’я та прізвище наукового керівника.

Зразок.

Світлана Іванченко

(студентка II курсу факультету педагогіки та психології)

Науковий керівник – канд. пед.наук, доцент В.М.Міська

3. Основний текст подається далі через один рядок. Посилання в тексті подаються у квадратних дужках, де перша цифра означає номер цитованого видання, потім ставиться кома, а після цього нумерація цитованих сторінок. Наприклад: [23, 234-235]  (див. Бюлетень ВАК України – 2009 – № 5).

4. Через 1 рядок після основного тексту тез по центру друкується «БІБЛІОГРАФІЯ» та в алфавітному порядку або в порядку посилання подається бібліографічний апарат, оформлений відповідно до вимог державного стандарту (Відповідно до вимог пункту 7 постанови президії ВАК України від 10.02.1999 року № 1-02/3 «Про публікації результатів дисертацій на здобуття наукових ступенів доктора і кандидата наук та їх апробацію»).

Тези подаються у повністю підготовленому варіанті до публікації. Текст розміщується на аркуші А4, розмір шрифту – 12 Times New Roman, через 1 інтервал. Поля: зліва – 30 мм; праворуч – 15 мм; знизу і зверху – 20 мм. Обсяг тез до 5  повних сторінок.

Відповідальність за зміст, стиль, дотримання правил орфографії та якість комп’ютерного оформлення несе науковий керівник студента.

Тези необхідно надіслати до 17 травня 2016 року на електронну адресу:[email protected]з приміткою «круглий стіл». Назва файлу повинна відповідати прізвищу автора або першого співавтора (наприклад Ivanov.doc).