pedfak_logo

Факультет педагогіки, психології та мистецтв

Мужня краса факультету педагогіки та психології

19 квітня 2016 року на факультеті педагогіки та психології відбулося свято «Містер факультету педагогіки та психології — 2016». Учасниками були найзавидніші, найгарніші та найгалатніші хлопці. За титул переможця змагалися наступні кандидати: Андрій Єфимчук, Віктор Кириченко, Антон Чеботар, Дмитро Шваченко та Артем Сесмій. Кожен був достойним отримати це звання. Це доводили яскраві виступи наших хлопців.

 Традиційно, перший конкурс полягав у представленні себе, та мав назву «Візитка». Всі учасники достойно себе показали та проявили свої найкращі сторони. Важливою була підтримка студентської групи, яка допомагала організувати номер.

oMZW4WE3 h8

У перервах між конкурсними виступами звучали музичні композиції: «Шопен», «Доля», «Небо Лондона», «Зелен клен», «Пропадаю я», балет, гра на баянах з твором «Ніч яка місячна» та запальний танок «Полька».

Глядачі активно підтримували кандидатів, а собливо у конкурсі під назвою «Хобі», де конкурсанти показували, чим займаються у вільний час, що полюбляють, якою справою захоплюються. Загалом інтереси стосувалися спортивної діяльності. Ось такі на факультеті педагогіки та психології сильні та мужні хлопці.

Жоден конкурс не обходиться без представлення свого таланту. Таланти були різноманітними – починаючи зі співів і закінчуючи танцями та складанням віршів. Тому можна з впевненістю говорити, що творчість є невід’ємною складовою життя.

Наскільки обізнані конкурсанти, допоміг дізнатись інтелектуальний конкурс. Не дивлячись на оригінальність та складність питань, хлопці впевнено відповідали, доводили свої розумові здібності.

PjyeLLVrnKs

Учасників гідно оцінювали члени журі, до складу якого входили: Шишова Інна Олексіївна, Шарапова Тетяна Анатоліївна, Березенко Наталія Олегівна та Набойченко Максим Миколайович. Важко було визначити одного переможця, адже кожен учасник був достойним цього титулу.

Містером факультету педагогіки та психології 2016 став Чеботар Антон.

15vSuwtoXiI

Вітаємо його із заслуженою перемогою, бажаємо звершення нових успіхів та підкорення вершин!

Переможець отримав сертифікат на фотосесію від Мирослави Вайнерман,  два сертифікати у боулінг від Velvet club.
Висловлюємо подяку членам журі, ведучим та всім організаторам та учасникам конкурсу.

Прагніть більшого та перемагайте!

Студентка факультету педагогіки та психології, 38 група Заремба Валентина

Інформацію надав факультет педагогіки і психології