pedfak_logo

Факультет педагогіки, психології та мистецтв

Кращий студент – науковець факультету педагогіки та психології

18 березня 2016 року в м. Кіровограді було проведено регіональний конкурс «Кращий студент України». Організатором заходу виступила Молодіжна рада при виконавчому комітеті Кіровоградської міської ради Кіровоградської області. Нагородження учасників конкурсу відбулося в нічному клубі «Провокатор».

На конкурс було представлено наукову роботу на тему: «Вплив соціально-психологічних чинників на формування жадібності як риси українського національного  характеру».

 В результаті проведеного конкурсу отримала перемогу у номінації «Кращий студент – науковець» Руденко Любов,студентка 5 курсу, факультету педагогіки та психології, спеціальності «Соціальна педагогіка».

Нею було систематизовано основні механізми виникнення жадібності, а саме: неспроможність забезпечення своєї сім’ї; відсутність почуття захищеності; неприйняття суспільством «без статусних» осіб; політична та економічна нестабільність; знецінення духовних цінностей. Також, автор дійшла висновку, що незадоволення так званих «вищих» і «нижчих» потреб пересічного українця призводить до розвитку жадібності як національної риси характеру.

Досвід отриманий у результаті проведення дослідження, що здійснювалося в межах наукової роботи стане чудовим підґрунтям для нових звершень в науковій сфері.

Матеріали підготувала студентка 5 курсу
спеціальності «Соціальна педагогіка»
Руденко Любов