pedfak_logo

Факультет педагогіки, психології та мистецтв

Життя дається людині на добрі справи….

Люди, які хочуть робити іншим добро, були, є зараз, і будуть завжди. Приємно, що вони є на нашому факультеті.

Студенти на чолі з Рацулом Олександром Анатолійовичем та Тетяною Анатоліївною вже зробили чимало добрих справ для тих, хто цього потребує. Та вони не збираються на цьому зупинятися. Сьогодні, 15 березня 2016 року, представники факультету педагогіки та психології (із студентів були голова студенської ради факультету Чеботар Антон, студент 26-ї групи та фотограф Зубчик Лілія, студентка 14-ї групи подарували такий необхідний килим для дітей з обмеженими можливостями.

Відвідавши "Центр соціальної реабілітації( денного перебування) дітей-інвалідів " представників факультету зустріла директор, яка висловила подяку, адже килим їм потрібен вже давненько був. Відтепер діти зможуть на ньому займатися, грати та розвивати.

Хочеться висловити подяку всім тим, студентам, що допомогли здійснити добру справу. Дякуємо Вам за кожну гривню! Хочемо зазначити, що Ваша допомога була вкрай необхідною й корисною. Коли нас багато ми можемо зробити набагато більше. Ми віримо, що і надалі ви не будете байдужими. Життя дається людині на добрі справи, тож творімо їх!

 

Відінєєва Віолета
Фотограф Зубчик Лілія