pedfak_logo

Факультет педагогіки, психології та мистецтв

Головне в сім’ї – це Любов!

На факультеті педагогіки та психології працює багато чудових спеціалістів, які не тільки є натхненими в своїй праці, але й щирими та яскравими особистостями, які дають натхнення творити та радіти життю. Під час спілкування з ними ти отримуєш щире задоволення та поштовх до нового. В чому секрет? На мою думку, такі особистості по життю закохані. Закохані в життя, своїх других половинок, в світ. Тільки кохання дає сенс та надію, віру в себе та інших.

І нам пощастило поспілкуватися саме з такою людиною –Радул Іриною Генадіївною. Вона згодилася поділитися своїми таємними секретами - «магією життя» - як сама щаслива людина в світі, людина яка кохає, і є коханою! 

Кор. Ірина Геннадіївна, який сенс таїть в собі слово «кохання» для вашої пари?

Найкраще про кохання нашої пари можна сказати проникливими рядками Л. Костенко: «Скільки років кохаю, а закохуюсь в тебе щодня..»

Кор. Як Ви зустріли свою половинку?

Зустріч відбулася випадково, в  Manhattan ))) (загадково посміхається).

Кор. Про який романтичний момент Ви будете розповідати своїм дітям? Що запам’яталось найбільше, стало «сімейним скарбом» Вашої родини?

Запам’яталося дуже красиве, романтичне, осіннє зізнання в коханні мого майбутнього чоловіка. Ці спогади часто мене зігрівають і сьогодні, я відчуваю себе щасливою, коханою жінкою разом зі своїм коханим!!! Романтичну атмосферу, як і раніше, мій чоловік підтримує регулярними букетами квітів.

Кор. Як в одній парі поєднуються професійні інтереси?

В цьому питанні, мені дуже пощастило! (сміється). У нас, з моїм чоловіком, спільні професійні інтереси, бажання та професійні плани на майбутнє!

Кор. Як Ви проводите спільний, вільний час. Яке дозвілля є цікавим для вашого подружжя?

Сімейне дозвілля ми проводимо разом у колі своєї сім’ї! Наша головна компанія – це сім’я! Чоловік намагається весь свій вільний час проводити з нами. Ми любимо активний відпочинок на природі у колі близьких та друзів, любимо подорожувати. В усі поїздки ми завжди беремо з собою свого синочка. Ми не уявляємо собі як ми будемо їздити на екскурсії, блукати вулицями старовинних міст, пізнавати світ без нього! Такі моменти життя надихають, надають сил і позитивних емоцій (щасливо сміється).

Кор. В яких цікавих місцях Ви бували, де б хотіли побувати?

Найбільші враження на даний момент залишилися від нещодавньої подорожі  Волинню. Може тому, що це була наша перша спільна подорож з сином і це було так далеко. До цих пір відкриваємо красу рідного краю.

Кор. Які сімейні цінності Ви сповідуєте, що для вас є важливим?

Головне в сім’ї – це Любов, повага, взаємо підтримка. В кожній сім’ї бувають важкі періоди, але коли є любов, вона проходить будь-які випробування. 

Готуючи матеріал до випуску, згадую моменти інтерв’ю з Іриною, її емоційну та щасливу розповідь про романтичні моменти та сімейний затишок. Як це добре коли є таке щастя, коли про це можна розповідати годинами, щиро ділитися своїми враженнями та родинним теплом. Від цього і мені стає затишно… Велика сила кохання! Кохання, яке перетворюється до родини, до династії спогадів, до добра!

Кореспондент Джоган Валентин