pedfak_logo

Факультет педагогіки, психології та мистецтв

День відкритих дверей

Кожного року майбутні абітурієнти мають змогу на власні очі побачити той омріяний ВУЗ, до якого прагне серце, збираються безцінні знання та плекаються мрії.

Саме тому, 3 жовтня в Кіровоградському державному педагогічному університеті імені Володимира Винниченка провели День відкритих дверей на чолі з ректором доктором філологічних наук, професором Семенюком Олегом Анатолійовичем.

На захід, який відбувався в актовій залі, зібралося чимало майбутніх абітурієнтів та їх батьків. Перед початком заходу усім гостям були запропоновані інформаційні буклети про університет та окремо про всі факультети. 

            Факультет педагогіки та психології підготував виставку ручних робіт своїх студентів під керівництвом заступника декана з навчально-виховної роботи, старшого викладача, відмінника освіти України Шарапової Тетяни Анатоліївни.

Також, був концерт за участі найталановитіших студентів університету. Гості мали змогу поспілкуватися з викладачами та оглянути університет.

Особливості та переваги нашого університету:

КДПУце авторитетний у системі вищої освіти, й відомий в країні, навчальний заклад, який здійснює підготовку фахівців педагогічних і престижних класичних спеціальностей.

-вищий державний навчальний заклад IV рівня акредитації;

-спеціальності університету акредитовані Міністерством освіти та науки України;

-в університеті навчається близько п'яти тисяч студентів на 

майже тридцяти напрямках підготовки;

-науково-дослідницька діяльність, аспірантура, докторантура;

-денна, заочна та екстернатна форми навчання на державній та комерційній основах;

-друга вища освіта педагогічна освіта;

- навчальна, педагогічна, стажувальна практика.

Студенти мають можливість проявити свої здібності в щорічних шоу-конкурсах, фестивалях та спортивних заходах: «Вернісаж талантів», КВК, «Козацькі розваги» та багато інших.

Ми раді всім, хто до нас завітав. Бажаємо Вам зробити правильний вибір!

Журналіст: Віолета Відінєєва