pedfak_logo

Факультет педагогіки, психології та мистецтв

Виробнича практика в дошкільних навчальних закладах

 “Хоча б над тобою було сто вчителів – вони будуть безсилі,
якщо ти не зможеш сам змусити себе до праці
і вимагати її від себе”
(В. О.Сухомлинський)

Щороку студенти спеціальності Дошкільна освіта проходять виробничу педагогічну практику в кращих дошкільних навчальних закладах міста Кіровограда. Практикою керує кандидат педагогічних наук, доцент кафедри педагогіки дошкільної та початкової освіти Тарапака Н.В.

Цього року студенти 53 групи (денної форми навчання) факультету педагогіки та психології мали можливість відчути себе справжніми вихователями, перевірити свої знання з педагогіки та методик дошкільної освіти, а головне, отримати той неоціненний практичний досвід живого спілкування з дітками різного дошкільного віку. Завдяки співпраці кафедри педагогіки дошкільної та початкової освіти з одними з найкращих садочків нашого міста «Вогник» та «Червона квіточка», вдалося організувати цю виробничу практику та провести її на найвищому рівні. Наші студенти мали можливість не просто працювати з дітками, а й отримати висококваліфіковану підтримку методистів, вихователів цих дошкільних навчальних закладів. Навіть, якщо студент колись щось і не дочитав з теорії чи методики дошкільної освіти, то завдяки злагодженим діям керівників ДНЗ та педагогічних колективів ці недоліки були усунені.

Викладачі факультету педагогіки та психології, а також студенти 53 групи (спеціальність 7.01010201 Початкова освіта Спеціалізація Дошкільна освіта), висловлюють щиру подяку керівнику ДНЗ (ясла-садок) № 24 «Вогник» імені В. О. Сухомлинського (комбінованого типу) Васютинській Тетяні Володимирівні та керівнику ДНЗ (ясла-садок) № 73 «Червона квіточка» (комбінованого типу) Давидченко Валентині Миколаївні за надану можливість і підтримку в організації та проведенні виробничої практики.