pedfak_logo

Факультет педагогіки, психології та мистецтв

Засідання наукового гуртка!!!

W31BeZ4h6B0У середу, 5 листопада на факультеті педагогіки та психології відбулося чергове засідання гуртка «Психологічна майстерня».

Керівник гуртка: кандидат психологічних наук, старший викладач кафедри практичної психології Куліш В.І.

Темою засідання: Психологія успіху!

А що вам відомо про успіх?!

Всі люди прагнуть стати успішними, але насправді такими стають одиниці, які озброєні наполегливістю, здатні перебороти зневіру та  ті, які вміють дійти до кінцевої мети. Дорога до успіху вимагає багато зусиль, та праці над собою і якщо людина не готова до цього, то всі мрії про успіх так і залишаться мріями.  На гурток з’явилися саме ті студенти, які готові ламати стереотипи та досягати успіху вже зараз.

Студенти взяли участь в обговоренні проблеми психології успіху, сформулювали свої стратегічні та тактичні плани, змоделювали своє успішне майбутнє.

Побутує думка:  щоб досягти успіху потрібно працювати і ще раз працювати. Наведене вище твердження варто доповнити тим, що праця повинна бути розумною. Тисячі людей тяжко працюють на безперспективних роботах, очікуючи на той день, коли вини досягнуть своєї цілі. Людські можливості є обмеженими і успішними стають ті люди, які зуміли раціонально використати не тільки власні сили, але і сили та досвід оточуючих людей. «Психологічна майстерня» дає можливість відчутисилу психології, досвід, обмін думками та проектування свого успішного майбутнього.

В процесі роботи гуртка всі студенти беруть участь у цікавих психологічних вправах та іграх, висловлюють свої побажання щодо тематики наступного засідання.

Переборіть лінощі та страх, відчуйте щось нове, пізнайте істинного себе.

До речі перебороти страхи у вас буде можливість уже на наступному засіданні, темою якого буде «Страхи в житті особистості».

До зустрічі!