pedfak_logo

Факультет педагогіки, психології та мистецтв

Студенти факультету педагогіки та психології – учасникам АТО!

Студенти факультету педагогіки та психології не змогли стояти осторонь тих проблем, які випали на долю нашої Батьківщини. І тому ініціювали осінній ярмарок.

Його особливість – благодійна мета. Було влаштувано збір коштів для бійців – земляків, учасників антитерористичної операції. Такий захід підтримали не лише студенти, але й викладачі.

Ну просто не можливо було пройти повз і щось не купити: по-перше, бо ти робиш гарну справу, а по-друге – смакота, пахощі… На «Осінній ярмарці» почастували кожного, завітали на всі кафедри, навіть до декана та ректора.

Ярмарок виправдав сподівання. На святкових прилавках, облаштованих дбайливими руками, на продаж були виставлені: солодощі, фрукти, печиво, торти, браслети в дусі патріотизму, вишивані та мальовані картини… Навіть власноруч зроблене мило жовто-блакитного кольору. До речі, студенти факультету неодноразово передавали свої роботи бійцям АТО.

Тож кожна гривня, виручена під час осіннього ярмарку, буде передана українській армії, а саме Київському батальйону, де перебуває наш випускник Андрій. Усі, хто прийшли до нас 23 жовтня не лише придбали собі смачненьке, але й зробити добру справу, а отже збагатили себе духовно.

Велика подяка групам, які долучилися ! Так тримати й надалі! Слава Україні!

Кореспондент: Вох Анастасія