pedfak_logo

Факультет педагогіки, психології та мистецтв

Як у нас на факультеті осінь зустрічають

Ледь помітно з’явилася осінь,
Принесла нам дощі й холоди,
Огорнула багряною ковдрою
Всі місцеві луги і сади…

Не дарма осінь називають золотою порою, адже з її приходом все навколо і справді починає виблискувати. Які барвисті фарби! Цією порою року можна милуватися вічно. Ще долітають до нас теплі промінці сонця, але вони вже не гріють, а тільки нагадують про літо, яке промайнуло майже непомітно. Вже відчуваємо холодний вітерець на своїх щоках та все частіше беремо з собою парасольку. Осінь – непередбачувана леді: вмить ясне небо може затягнути хмарами, або навпаки із – із темного, як смола, неба визирне сонечко. Не дарма цій порі присвячують безліч пісень та віршів та зустрічають її прихід як справжнє свято.

Так і на факультеті педагогіки та психології вже стало доброю традицією проводити День осені. Традиція одна, а ідеї у наших студентів кожного разу інші – ще оригінальніші та яскравіші. На цьому заході першокурсники можуть показати себе у всій красі. Приємними сюрпризами здивували вони і цього року. Тут можна було побачити незвичні вироби з природного матеріалу і оригінальне їх поєднання в композиціях. Кожна група повинна була захистити своє творіння. Тут студенти увімкнули політ фантазії на повну. Глядачі с захопленням слухали чудові вірші та пісні, не обійшлося й без танців та міні-вистав. Як не крути, а першокурсники у нас різносторонньо талановиті.

Свято все таки мало відтінок змагання. Кожна група запам’яталася чимось особливим, тому журі довго вирішувало, куму віддати першість. Тож переможцем стала 18-та група, срібло взяла 11-та, а бронзовим призером стала 19-та група.

Вітаємо переможців! Радуємо, що підростає гідна зміна.

Матеріали підготувала студентка ІІ курсу Колєва Катерина.