pedfak_logo

Факультет педагогіки, психології та мистецтв

Участь у Всеукраїнському конкурсі наукових робіт

На Всеукраїнський конкурс наукових робіт з природничих, технічних і гуманітарних наук Кіровоградський державний педагогічний університет імені Володимира Винниченка направив декілька студентських робіт. Осторонь не залишився факультет педагогіки та психології.

Майбутні науковці факультету педагогіки та психології виконувала наукові дослідження на протязі тривалого часу. Робота студентки 4-го курсу Аксьонової Марина Василівни з галузі «Педагогічна та вікова психологія» пройшла у 2-й тур, та отримала диплом 3-го ступеня.

21 березня 2013 року  в Переяслав-Хмельницькому державному педагогічному  університеті імені Григорія Сковороди відбувся другий тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з природничих, технічних і гуманітарних наук з галузі педагогічна та вікова психологія. Із 370 поданих на конкурс робіт було відібрано тільки 33, серед яких і робота Аксьонової М.

Конференція почалася з привітного слова доктора психологічних наук, професора Яценко Тамари Семенівни, яка виступила перед початком пленарного засідання. Після пленарних виступів студенти та члени комісії розійшлися по секціях, робота яких тривала більше двох годин. Під час виступів студенти висвітлювали актуальність, мету, емпіричну частину, головні моменти, які присутні в виборі та специфіці їхньої теми. Кожен мав можливість виступити та захистити свою роботу. Після чого були оголошені результати.

Матеріали підготувала Аксьонова Марина.