pedfak_logo

Факультет педагогіки, психології та мистецтв

Вітання колегам!

На офіційному сайті Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України опубліковано інформацію про грифування наукової та навчально-методичної літератури для вищих навчальних закладів. За поданням вченої ради Кіровоградського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка до Інституту інноваційних технологій і змісту освіти МОНмолодьспорту України подали роботу «Основи психологічних наук» доценти кафедри соціальної педагогіки та психології Ржевська-Штефан З.О., Клочек Л.В., Уличний І.Л.

МОНмолодьспорт України прискіпливо стежить за процедурою надання грифів навчальній літературі для ВНЗ. Рекомендацію Міністерства для використання підручників в українських вищих навчальних закладах отримує лише найкраща фахова навчальна література.

Підручники та навчальні посібники з грифом Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України – гарантія їх відповідності сучасним педагогічним технологіям і вимогам до навчальної книги. Така наукова література оригінальна, з високим науково-методичним рівнем. Підручники з грифом Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України рекомендовані для використання у вищих навчальних закладах.

Директор інституту інноваційних технологій і змісту освіти О.А.Удод підписав документ про надання грифу роботі «Основи психологічних наук. Навчально-методичне забезпечення самостійної роботи студентів педагогічного ВНЗ» (автори Ржевська-Штефан З.О., Клочек Л.В., Уличний І.Л.) за №1/11-5298 від 13 березня 2013 року.

Професорсько-викладацький склад та колектив співробітників факультету педагогіки та психології щиро вітають доцентів Ржевську-Штефан З.О., Клочек Л.В., Уличного І.Л. з наданням грифу Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України навчально-методичному посібнику. Бажаємо авторам міцного здоров’я, натхнення та подальших успіхів у науковій та навчальній діяльності.