pedfak_logo

Факультет педагогіки, психології та мистецтв

Зустріч з майбутніми абітурієнтами

15 грудня 2012 року факультет педагогіки та психології в рамках університетського заходу «День відкритих дверей» представив іміджеві презентації діяльності колективу факультету за різними напрямами: історія факультету, структура підрозділів, концепція розвитку, умови вступу на факультет, навчально-методичне забезпечення процесу навчання, науковий потенціал факультету (наукові школи, аспірантура, спеціалізована рада), перспективи працевлаштування, виховна робота, художньо-прикладна та образотворчо-трудова робота.

Для майбутніх абітурієнтів та їх батьків, які завітали на «День відкритих дверей», деканатом факультету педагогіки та психології була організована виставка досягнень факультету.

Доцент кафедри методик дошкільної та початкової освіти Котелянець Наталія Валеріївна , яка веде курси «Трудове навчання у початкових класах», «Технологія вивчення освітньої галузі «Технології», подала на виставку навчально-творчі роботи, які були виконані студентами під час практичних занять та у позанавчальний час. Були представлені колективні творчі проекти, композиції з дерева та паперу, вироби з пап’є-маше та ниток, м’які іграшки, вироби гачком та спицями, картини.

Викладач кафедри соціальної педагогіки та психології Совенко Олена Анатоліївна при викладанні курсу «Прикладна творчість у соціальній роботі» розглядає питання видів декоративно-прикладного мистецтва, художньої діяльності з урахуванням коригувальних можливостей в роботі соціального педагога з різними верстами населення. На виставку робіт викладач подала оригінальні студентські поробки, які можна схарактеризувати як соціально орієнтовані.

Доцент кафедри методик дошкільної та початкової освіти підготувала та продемонструвала мультимедійну презентацію діяльності факультету, фільми про виховні заходи на факультеті та навчальні фільми з методики викладання математики, підготовлені студентами.

Після офіційної частини майбутні абітурієнти, що планують вступати на факультет педагогіки та психології,  та їх батьки мали можливість поспілкуватися із деканом факультету, прослухати важливу інформацію про умови та вимоги вступу, якість підготовки  на різних освітньо-кваліфікаційних рівнях («бакалавр», «спеціаліст», «магістр») та задати запитання.

Матеріали підготували – заступник декана факультету педагогіки та психології Шарапова Т. А. та доцент кафедри методик дошкільної та початкової освіти Фадєєва Т. О.