pedfak_logo

Факультет педагогіки, психології та мистецтв

День студента!

В Україні 17 листопада почали святкувати як День студента з 1999 року згідно з наказом Президента України. Але традиції святкування такого значного для студентів дня ще не встановились. Для когось із винуватців свято День студента – це просто новий день, для когось – просто привід зустрітися з друзями і повеселитися, а для декого – день символічного об’єднання, підвищення ролі студентства в суспільному і політичному житті країни.

В Україні святкують два дні студента – співпадаючий з Міжнародним днем студента 17 листопада і Тетянин день, святої покровительки всіх студентів.

Чи не найвеселіше свято року – День студента. Звісно, це свято не пройшло повз Кіровоградський державний педагогічний університет імені Володимира Винниченка. Тому 17 листопада для факультету педагогіки та психології і справді став «гарячим днем календаря». Як же святкують студенти своє «професійне» свято?

З нагоди святкування Дня студента було організовано ряд вітальних заходів для студентської молоді. 16 листопада у актовій залі відбувся святковий концерт – показ самодіяльності студентів. А 17 листопада студенти 16 групи факультету педагогіки та психології на перервах проводили різноманітні конкурси, переможці яких мали змогу отримати солодкі подарунки. Куратори нашого факультету також не залишили без подарунків своїх підопічних. В цей день студенти 16 та 26 групи отримали солодощі та гарний настрій.

Руденко Юлія Юріївна