pedfak_logo

Факультет педагогіки, психології та мистецтв

Вітання до 1 вересня!

Щиро вітаю професорсько-викладацький склад і студентів факультету педагогіки та психології з початком навчального року 2012 – 2013 рр., що знаменує собою початок нових наукових та навчальних досягнень, здобутків на освітянській ниві, педагогічного досвіду, формування потенціалу для подальшої самореалізації у професії.

Факультет педагогіки та психології КДПУ ім. В. Винниченка розпочинає навчальний рік з новими творчими планами щодо якісної професійно-фахової підготовки педагогічних кадрів: вчителів початкових класів, практичних психологів, соціальних педагогів. Лекції для студентів читають знані в Україні доктори педагогічних наук, доценти зі значним науковим доробком та досвідом педагогічної діяльності. Їх науково-педагогічна робота з підготовки педагогічних кадрів спрямована на розвиток пізнавальної ініціативи, допитливості, творчості, активної соціальної позиції.

Бажаю всім учасникам навчального процесу наснаги у реалізації своїх науково-методичних проектів, натхнення, значних досягнень у науковій роботі та навчанні. Нехай у новому навчальному році здійсняться усі сподівання, реалізується задумане та відкриються нові горизонти освітньо-педагогічних перспектив.

З шаною і повагою декан факультету педагогіки та психології, заслужений працівник освіти України, професор Рацул Анатолій Борисович