pedfak_logo

Факультет педагогіки, психології та мистецтв

До природничого музею!

23 травня 2012 року студенти 13 групи психолого-педагогічного факультету відвідали методичний зоолого-ботанічний кабінет (природничій музей) природничо-географічного факультету Кіровоградського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка з метою ознайомлення з різноманітністю тваринного та рослинного світу.

Студенти під керівництвом кандидата педагогічних наук, старшого викладача кафедри методик початкового навчання Мартін Аліни Миколаївни розглянули різноманітні опудал свійських та диких птахів, звірів, вітрини комах, метеликів, жуків, зроблених силами студентів природничо-географічного факультету. У природничому музеї представлені скелети людей різних геологічних періодів. Проект природничого музею запропоновано на створено за ініціативи кафедри зоології. На кафедрі зоології функціонує “живий куточок”, створений на базі кутка “живе середовище”, де студенти могли спостерігати за плазунами, земноводними, гризунами, птахами та різноманітними видами акваріумних риб. Лаборант кафедри ознайомила студентів з особливостями життя та харчування тварин, що мешкають у живому куточку.

Студенти гр. 13 отримали наочну інформацію про зоосередовище та отримали задоволення від розмаїття представлених експонатів.