pedfak_logo

Факультет педагогіки, психології та мистецтв

Підсумкова конференція з педагогічної практики

30 березня на психолого-педагогічному факультеті відбулася підсумкова конференція за результатами виробничої педагогічної практики студентів груп  25, 41 та 43.

Із вступним словом виступили факультетські керівники практики Баранюк Ірина Григорівна та Прибора Тетяна Олександрівна. Вони привітали студентів із важливим етапом у їх професійному становленні та ознайомили студентів із факультетським звітом про проходження практики. З аналізом роботи студентів під час педагогічної практики виступили викладачі Афанасьєва Л.І.,  Горська Г.О.,  Горська О.О., Кривульченко Н.М., Постолатій В.В.

З доповідями про результати педагогічної практики виступили студенти передвипускних курсів. Теми доповідей студентів: "Використання інноваційних технологій в навчально-виховному процесі початкової школи", "Нові методичні підходи до організації уроку у початковій школі", "Позитивний педагогічний досвід під час практики".

На завершення конференції студенти представили стендові газети з тематичною добіркою фотографій про проходження педагогічної практики в початкових класах загальноосвітніх шкіл Кіровоградської області.

Матеріали підготувала старший викладач кафедри педагогіки початкової освіти та соціальної педагогіки Кіровоградського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка Баранюк І.Г.