pedfak_logo

Факультет педагогіки, психології та мистецтв

Круглий стіл з вчителями початкових класів на тему «Шляхи виконання концептуальних положень НУШ в початковій школі в умовах воєнного часу»

Круглий стіл з вчителями початкових класів на тему «Шляхи виконання концептуальних положень НУШ в початковій школі в умовах воєнного часу»

В рамках угоди про співпрацю з закладами загальної середньої освіти 21 вересня з ініціативи кафедри дошкільної та початкової освіти був проведений круглий стіл з вчителями початкових класів ліцею імені Тараса Шевченка з проблеми «Шляхи виконання концептуальних положень НУШ в початковій школі в умовах воєнного часу».

Учасники обговорили актуальні питання, як от:

1. Реалізація ідей Василя Сухомлинського в НУШ

2. Проведення інтерактивної гри: «Чи знаєте ви цитати видатного педагога?»

3. Практичне використання ідей Сухомлинського на уроках в НУШ

4. Казкотерапія – ефективний засіб розвитку емоційного інтелекту учнів

5. Позакласний захід як шлях занурення в творчість Василя Сухомлинського

6. Реалізація ідей видатного педагога в діяльності шкільної МК

В обговорені зазначеної проблеми взяли участь: професорка кафедри дошкільної та початкової освіти Котелянець Н. В. та доцентка кафедри Баранюк І. Г,. в. о. заступника директора ліцею ім. Т. Шевченка Єрьоменко О. Г. та вчителі початкових класів: Маржан А. В., Коваленко Н. І., Вдовиченко Т. В., Драгомирецька Н.Д. та інші.

Захід був проведений з метою обговорення основних актуальних питань  освіти, сучасних викликів та  практичних напрямів подальшого розвитку концептуальних положень НУШ в початковій школі.

Інформацію підготувала доцент кафедри
дошкільної та початкової освіти Баранюк Ірина