pedfak_logo

Факультет педагогіки, психології та мистецтв

Зустріч з випускниками-майбутніми абітурієнтами

Зустріч з випускниками-майбутніми абітурієнтами

За ініціативи професора кафедри педагогіки та спеціальної освіти Савченко Н.С. у середу 12.04.23 р. о 12.00 було організовано та проведено дистанційну зустріч з випускниками Бережинського ліцею «Лідер» Первозванівської сільської ради Кропивницького району та Новоархангельського ліцею «Лідер» Новоархангельської селищної ради Голованівського району Кіровоградської області.

Представники Центральноукраїнського державного університету імені Володимира Винниченка (професор Савченко Н.С., доцент Дубінка М.М., доцент Демченко Ю.М.) у своїх виступах охарактеризували Центральноукраїнський державний університет імені Володимира Винниченка як сучасний заклад вищої освіти з власною 100-річною історією, педагогічні спеціальності якого входять у топ-10 серед педагогічних навчальних закладів України;  висвітлили напрямки спеціальностей, за якими випускники шкіл мають змогу вступити до нашого університету;  обговорили кар’єрні перспективи і можливості працевлаштування після отримання диплома бакалавра за обраною спеціальністю; ознайомили випускників з умовами вступу до університету у 2023 р. Випускники ліцеїв мали можливість поставити свої запитання, на які отримали кваліфіковані відповіді представників університету.  Зустріч пройшла у позитивній, емоційній атмосфері.

Організатор зустрічі висловлює вдячність всім учасникам. З нетерпінням чекаємо майбутніх студентів у стінах Центральноукраїнського державного університету імені Володимира Винниченка.

Матеріал підготували: Савченко Н. С., Дубінка М. М.