pedfak_logo

Факультет педагогіки, психології та мистецтв

Факультет педагогіки, психології та мистецтв запрошує на зустріч із Найджелом Осборном

17 лютого університет відвідає почесний професор Единбурзького університету, професор факультету драми Університету Рієки (Хорватія), консультант Китайського музичного інституту Пекінського університету, член Британської академії композиторів Найджел Осборн. О 13:30 він зустрінеться з викладачами та студентами факультету педагогіки, психології та мистецтв. До онлайн-зустрічі на платформі Zoom зможуть долучитися усі охочі.

В Україні Найджел Осборн перебуває за запрошенням організації «Art Therapy Force», в рамках українського проєкту, створеного для надання психологічної допомоги цивільному населенню, яке постраждало внаслідок військової агресії РФ. У жовтні 2022 року британський композитор виступав з курсом лекцій з музикальної арт-терапії в Українському католицькому університеті у Львові, а тепер завітає до Центральноукраїнського державного університету імені Володимира Винниченка.

Зазначимо, що Найджел Осборн був одним із перших, хто використав музику та мистецтво в практиках кризової психологічної допомоги. Його методика, яка була розроблена під час війни у Боснії та Герцеговині (1992–1995 рр.), успішно застосовувалася для підтримки дітей в Балканському регіоні, на Кавказі, на Близькому Сході, в Азії та Індії. За роботу з боснійськими дітьми під час облоги міста Сараєво нагороджений «Премією свободи» Інституту миру.

Зустріч відбудеться за посиланням:

https://us02web.zoom.us/j/89731392967?pwd=T3VsMkljcXJNL3JaS0hsa1h3b2hiQT09

Ідентифікатор конференції: 897 3139 2967

Код доступу: 122068

f1