pedfak_logo

Факультет педагогіки, психології та мистецтв

Просвіта з питань насилля

Просвіта з питань насилля

8 грудня 2021 року до Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка на факультет педагогіки, психології та мистецтв завітали дві тендітні та водночас ініціативні й небайдужі діячки - Катерина Колтунова (громадська діячка, депутатка) та Оксана Білоброва (представниця патрульної поліції).

В рамках акції «16 днів проти насилля» серед студентів спеціальностей соціальна робота, психологія, початкова освіта та дошкільна освіта було проведено просвітницьку роботу на тему «Як реагувати на домашнє насильство, якщо ви стали його свідком». Звернули увагу на такі питання, як контакти допомоги, алгоритм дій під час домашнього насилля, а також ознаки, які можуть вказати на те, що людина / дитина зазнає домашнього насилля.

Для студентів ця тема необхідна, як для майбутніх фахівців і актуальна, як для молодих людей (перегляньте відгуки). Оскільки педагоги на рівні з батьками, а іноді і більше спілкуються з дітьми, тому мають бути одними з перших, хто помітить ознаки, що з дитиною, підлітком щось не так…

Дякуємо за співпрацю та чекаємо на нові зустрічі!

Інформацію підготувала ст.викладач Юлія Руденко