pedfak_logo

Факультет педагогіки, психології та мистецтв

На факультеті педагогіки, психології та мистецтв відбудеться семінар

На факультеті педагогіки, психології та мистецтв відбудеться семінар "Актуальні питання сучасної української практичної психології"

Кафедра психології Центральноукраїнського державного педагогічного університету ім. В. Винниченка запрошує усіх зацікавлених взяти участь в обласному науково-практичному онлайн-семінарі «Актуальні питання сучасної української практичної психології», який відбудеться 1 грудня 2021 року.

Метою обласного науково-практичного семінару є обговорення сучасних теоретико-методологічних та практичних проблем щодо організації ефективної кваліфікованої психологічної допомоги; впровадження сучасних інноваційних здобутків психотерапії у практику супроводу особистості; навчання ефективним психотехнікам із залученням провідних експертів академічної та практичної спільноти.

Форми роботи: доповіді, майстер-класи, тренерські майстерні.

До участі в семінарі запрошуються психологи, соціальні працівники, вчителі, здобувачі освіти, представники громадських організацій, органів державного управління та усі зацікавлені особи які бажають поглибити знання в галузі практичної психології!

Умови участі у семінарі:

Реєстрація на семінар до 28 листопада 2021 року за посиланням: https://forms.gle/DgV51kqg1pp84JqU8

Для участі у семінарі необхідна обов’язкова попередня реєстрація! Посилання на семінар та програму ви отримаєте на електронну пошту, вказану при реєстрації.

Увага! Реєструвати декількох учасників на однакові контактні дані (номер телефону, електронну адресу) забороняється. Умовою для отримання сертифікату є обов’язкова присутність на заході не менше 60% часу.

Участь безкоштовна, видається електронний сертифікат учасника.

Контакти оргкомітету семінару: м. Кропивницький, вул. Шевченка, 1, ЦДПУ імені Володимира Винниченка, кафедра практичної психології, [email protected]

Відповідальна особаРадул Ірина Геннадіївна, тел. 0993810738.