pedfak_logo

Факультет педагогіки, психології та мистецтв

Вітаємо колег!

Досягаючи певних висот у науці, людина стає не тільки освіченішою, але й більш відповідальною та мудрішою. І немає різниці між учнем, який склав свій перший іспит, студентом, який отримав диплом чи вченим, який захистив дисертацію.

Здобуття наукового ступеня – це свято.

Присвоєння вченого звання – подвійне свято для будь-якого науковця!

Наказом Міністерства освіти і науки України № 735 від 29.06.2021р. присуджено науковий ступінь доктора педагогічних наук Довгій Тетяні Яківні.

DovgaT    KotelyanecYu 
 Довга Тетяна Яківна    Котелянець Юлія Сергіївна

Наказом Міністерства освіти і науки України № 735 від 29.06.2021р. присуджено науковий ступінь доктора педагогічних наук Котелянець Юлії Сергіївні.

Наказом Міністерства освіти і науки України № 735 від 29.06.2021р. присуджено науковий ступінь кандидата педагогічних наук Андросовій Наталі Миколаївні.

AndrosovaN    DemchenkoYu 
 Андросова Наталя Миколаївна    Демченко Юлія Миколаївна

Наказом Міністерства освіти і науки України № 735 від 29.06.2021р. присвоєно вчене звання доцента кафедри методик дошкільної та початкової освіти Демченко Юлії Миколаївни.

Наказом Міністерства освіти і науки України № 1017 від 27.09.2021р. присвоєно вчене звання доцента кафедри образотворчого мистецтва та дизайну Гарбузенко Ларисі Володимирівні.

GarbuzenkoL 
 Гарбузенко Лариса Володимирівна

Колектив факультету педагогіки, психології та мистецтв щиро вітає колег Юлію Демченко та Ларису Гарбузенко із присвоєнням вченого звання доцента; Тетяну Довгу, Юлію Котелянець, Наталю Андросову із здобуттям учених ступенів, бажає подальших професійних успіхів, реалізації нових задумів і творчого натхнення!