pedfak_logo

Факультет педагогіки, психології та мистецтв

Батьківські збори на факультеті педагогіки, психології та мистецтв

Батьківські збори на факультеті педагогіки, психології та мистецтв

02 жовтня 2021 року на факультеті педагогіки, психології та мистецтв відбулися збори для батьків студентів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти. В.о. декана факультету професор Галета Я. В. та куратори груп познайомили батьків із особливостями організації освітнього процесу, змістом освітніх програм та особливостями організації дистанційного навчання в умовах пандемії.

Питання, які розглядались на зборах:

1. Академічна успішність студентів та критерії оцінювання за 100-бальною шкалою.

2. Стратегії/методи підготовки студентів до заняття за умови великого обсягу завдань.

3. Можливість отримання другої освіти після першого курсу.

4. Можливості набуття професійного досвіду (практика, волонтерство, участь у наукових та професійних спільнотах).

5. Особливості навчання студентів пільгових категорії.

6. Наявність військової кафедри в університеті. Можливості навчання на військовій кафедрі іншого вишу паралельно із навчанням згідно обраної спеціальності у ЦДПУ.

7. Можливості навчання й проходження практик в університетах Європейського союзу та наявність програм співпраці з такими закладами.

Актуальним стало питання навчання в суботу за умови перенесення відпрацювання робочих годин, пов’язаного із особливостями святкових днів у державі. Батьки підтримали думку про те, що доцільніше довантажити навчальний розклад у межах п’яти робочих днів, адже студенти, які проживають за межами міста, витрачають час на дорогу додому.

Загалом, збори пройшли в теплій та дружній атмосфері, батьки цікавилися успіхами своїх дітей. Пообіцяли підтримувати зворотній зв’язок із куратором студентської групи та деканатом факультету.

(Інформація надана кураторами груп)