pedfak_logo

Факультет педагогіки, психології та мистецтв

Нова сторінка у житті факультету

Нова сторінка у житті факультету

У Центральноукраїнському державному педагогічному університеті імені Володимира Винниченка 01 вересня 2021 року відбулася ознайомча зустріч першокурсників із керівництвом факультету педагогіки, психології та мистецтв.

Професор Я.В. Галета, в.о. декана факультету привітав першокурсників з початком навчального року. Презентуючи факультет, він окреслив основні напрями роботи та особливості навчання. У ході бесіди акцентував увагу на новації в освітньому процесі.

 Відбулася символічна передача досвіду декана попередньої каденції професора Рацула А.Б. та заступниці з виховної роботи ст.викладачки Шарапової Т.А. новопризначеним в.о. декана професору Галеті Я.В. та заступниці з виховної та профорієнтаційної роботи доценту Гарбузенко Л.В.

З вітальними словами виступили завідуючі кафедр: Радул В.В.Рацул А.Б., Радул О.С., Стрітьєвич Т.М., Іліаді О.І., Гейко Є.В.; заступниця декана з навчально-методичної роботи Демченко Ю.М.

Викладачі та представники студентської ради факультету розповіли про можливості всебічного розвитку на базі університету, традиції факультету та можливості залучення до спортивних секцій, гуртків художньої самодіяльності тощо.

Колектив факультету висловив впевненість у тому, що роки навчання будуть насичені новими враженнями, знаннями, що неодмінно сприятимуть успішному майбутньому!