pedfak_logo

Факультет педагогіки, психології та мистецтв

Квест на факультеті педагогіки та психології

Квест на факультеті педагогіки та психології

П’ятого вересня 2019 р. у Центральноукраїнському державному педагогічному університеті імені Володимира Винниченка відбулась цікава подія для студентів І курсу факультету педагогіки та психології – квест на природі «Крок за кроком». Захід пройшов за сприяння декана факультету Анатолія Борисовича Рацула та його заступника Тетяни Анатоліївни Шарапової, а організували квест студенти старших курсів. Коли я почула цю новину, то спочатку була налаштована дещо скептично. Та вже зараз можу сказати лише те, що дуже помилялася.

Взагалі, основна мета заходу – допомогти студентам-першокурсникам знайти нових друзів та налагодити стосунки між собою. Ми краще познайомилися з нашими кураторами, викладачами та студентами факультету. Можна сказати, що нас, першокурсників, прийняла у свої обійми факультетська дружна родина. Також на такому активному відпочинку у нас була змога розкрити свої таланти та навчитися взаємодіяти в команді. Цікавими були руханки, конкурс кулінарних талантів, конкурс на кращу стінну газету. Я певно ніколи не забуду конкурс талантів, на якому один із студентів нашого факультету співав пісню Андрія Малишка «Пісня про рушник». Як нам відомо, ця пісня про материнську любов до своєї дитини, про тернистий шлях у долі дітей. Так ось хлопчина раптово збився, забувши слова. Зворушений юнак сказав, що пісня нагадала йому про щось особисте. Саме такі моменти і зближують людей. У відповідь на його сповідь студенти проявили підтримку оплесками, теплими словами. Пісню закінчили вже всі разом.

На мою думку, будь-які заходи створені лише для нас. Ми вчимося підтримувати та поважати інших людей, краще їх розуміємо. Особисто я не просто чудово відпочила на природі, а й знайшла нових друзів на все життя.

Повідомлення підготувала
студентка І курсу факультету педагогіки та психології,
Єлизавета Голоцван

Інформацію надано факультетом педагогіки, психології та мистецтв