pedfak_logo

Факультет педагогіки, психології та мистецтв

Педагогічна практика студентів-художників групи МР20Б

Педагогічна практика студентів-художників групи МР20Б

Завершилася педагогічна практика  студентів-художників групи МР20Б ОП Образотворче мистецтво, декоративне мистецтво, реставрація кафедри мистецької освіти факультету педагогіки, психології та мистецтв, яка проходила в художніх школах та студіях нашого міста.

Підсумки роботи обговорили на звітній конференції 28 березня 2024 року. Ділилися новим отриманим досвідом та особистими творчими й педагогічними здобутками. Говорили про особливості проведення занять та організацію навчання учнів художньої школи в складних умовах воєнного часу, пов’язану з цим, роботу в приміщенні Художньо-меморіального музею О.О.Осмьоркіна. Розглянули чудові живописні, графічні та скульптурні роботи дітей, виконані під керівництвом студентів-практикантів в Дитячій школі мистецтв м. Кропивницького, ОЦДЮТ.

Студенти отримали корисний досвід творчого професійного спілкування з колегами та учнями, застосували на практиці здобуті під час навчання знання, отримали корисні поради від вчителів шкіл і студій, прийняли участь у  мистецьких та соціальних проектах.

https://www.facebook.com/share/p/N5T3d2FeoWhz4YFg/

https://www.facebook.com/story.php/?id=100091468511000&story_fbid=329454913446790

https://cusu.edu.ua/ua/novyny-fakultetu/16073-vystavka-drukovanoi-hrafiky-vidbytky-tvorchosti

Методисти з фаху ст. вик. Кулініч Л.О. та вик. Ткаченко Р.С.