pedfak_logo

Факультет педагогіки, психології та мистецтв

Профорієнтаційна зустріч з учнями випускних класів Аджамського ліцею

Профорієнтаційна зустріч з учнями випускних класів Аджамського ліцею

Профорієнтаційна робота традиційно займає важливе місце в діяльності кафедри мистецької освіти Центральноукраїнського державного університету імені Володимира Винниченка.

Тому наприкінці минулого тижня викладачі музичного відділення кафедри мистецької освіти народний артист України, доцент Дьомін С.П. та кандидат педагогічних наук, доцент Назаренко М.П. разом із студентом Заставнюком М. провели профорієнтаційну зустріч з учнями випускних класів Аджамського ліцею Аджамської сільської ради Кропивницького району Кіровоградської області.

Учні були детально проінформовані про умови вступу до Центральноукраїнського державного університету імені В. Винниченка на  спеціальність 014 Середня освіта «Музичне мистецтво» факультету педагогіки, психології та мистецтв. Було наголошено, що кожен майбутній студент музичного відділення кафедри мистецької освіти має можливість вільно розкрити свій потенціал та розвинути навички у сфері освіти та культури, відчуваючи себе частиною дружної та творчої студентської спільноти ЦДУ імені В. Винниченка.2

Під час зустрічі відбувся невеликий концерт, який продемонстрував талант викладачів та фахові компетенції наших студентів. Учні та вчителі ліцею отримали не тільки цікаву інформацію, а й позитивні емоції.

Щиро вдячні директорці Аджамського ліцею Середі Ларисі Миколаївні, яка висловила бажання розвивати нашу співпрацю та запросила нас на подальші заходи.