pedfak_logo

Факультет педагогіки, психології та мистецтв

Викладачі музичного відділення кафедри мистецької освіти провели профорієнтаційну зустріч з учнями випускних класів

Викладачі музичного відділення кафедри мистецької освіти провели профорієнтаційну зустріч з учнями випускних класів

 Викладачі музичного відділення кафедри мистецької освіти, зокрема народний артист України, доцент Дьомін Сергій та кандидат педагогічних наук, доцент Назаренко Марина, разом зі студентами Кирилом Царенком та Миколою Заставнюком 23 лютого провели профорієнтаційну зустріч з учнями випускних класів Первозванівського ліцею та Бережинського ліцею «Лідер» Первозванівської сільської ради Кропивницького району Кіровоградської області.

Під час зустрічі з учнями докладно обговорено умови вступу до Центральноукраїнського державного університету імені Володимира Винниченка на спеціальність 014 Середня освіта (Музичне мистецтво) факультету педагогіки, психології та мистецтв. Учні 11-х класів отримали вичерпну інформацію про можливості навчання та особливості студентського життя в університеті.

Приємно вразило те, що деякі учні відразу виявили бажання стати абітурієнтами нашого закладу. Під час маленького імпровізованого концерту, організованого народним артистом Сергієм Дьоміним та студентами-музикантами Миколою і Кирилом, учениця 11 класу Анастасія приєдналася до виступів і висловила бажання в перспективі стати студенткою ЦДУ у 2024/25 навчальному році.

Висловлюємо щиру подяку директорці Бережинського ліцею «Лідер» пані Ользі Коптєвій та директорці Первозванівського ліцею пані Оксані Курловій, а також учителям та учням  11-х класів за гостинність та готовність до подальшої співпраці.

Професорсько-викладацький склад музичного відділення кафедри мистецької освіти планує проводити подібні зустрічі в закладах загальної та спеціалізованої середньої освіти Кіровоградської області на постійний основі протягом наступних місяців до початку вступної кампанії.