18 листопада 2014 п’ятеро студентів-переможців різних Всеукраїнських конкурсів, що проводяться Спілкою англійської мови України в Кіровоградському державному педагогічному університеті, були запрошені на зустріч з Послом Великої Британії в Україні Саймоном Смітом до його резиденції в Києві.
Детальніше...
22 листопада 2014 року на факультеті історії та права пройшов захід присвячений пам’яті жертв Голодомору 1932–1933 рр. Студенти разом з викладачами вшанували загиблих у ті страшні роки хвилиною мовчання та запалили «Свічку Пам’яті».
27 листопада відбудеться перший "Поетичний каппінг". Тема вечора - поезія про шоколад і каву.
Чекаємо всіх охочих у Львівській майстерні шоколаду, з 15.00 до 16.30.
11 листопада стало днем найяскравішої події студентської осені на природничо-географічному факультеті. Адже серед майбутніх географів, біологів та хіміків обирали красуню, яка стала удостоєною носити почесне звання "Міс природничо-географічного факультету"! Даний захід відзначився високим рівнем підготовки, а захват, який виник у глядачів зали, важко оцінити словами. В рамках конкурсу учасниці змагались за перемогу, демонструючи свою красу, творчі та господарські вміння. Не обійшлось також без інтелектуального виходу, на якому перед дівчатами постало завдання показати, наскільки вони кмітливі та стійкі у своїх життєвих переконаннях.
Нещодавно студенти 13, 23, 43 груп в межах своєї хімічної практики відвідали Цукрорафінадний завод в смт. Олександрівка, який розпочав свою роботу 1835 року. У ті часи завод являв собою примітивне виробництво, на якому різка буряка проводилась на металевих тертушках,а з стружки віджимали сік. Нині це великомасштабне виробництво, яке забезпечує третину України власним виробом. Потужність переробки заводу складає 1200 т буряка на добу, а продуктивність 160 т рафінаду на добу. За досягнуті успіхи колектив заводу нагороджено орденом Трудового Червоного Прапора. Студенти були заворожені великими обсягами підприємства і намагалися зазирнути в кожну його шпаринку і запам’ятати всі етапи цього дійства, і звичайно ж скуштувати вироблений матеріал.