• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

Cучасні олімпіоніки про давні Олімпіади

img 01На факультеті фізичного виховання Кіровоградського державного педагогічного університету ім. В. Винниченка 2 грудня 2015 року кандидатом педагогічних наук, старшим викладачем кафедри теорії і методики фізичного виховання Марковою О. В. з дисципліни "Історія фізичної культури" було проведено захист проектів за програмою "Intel - Навчання для майбутнього". В проекті "Давні та сучасні Олімпіади: за і проти" брали участь студенти І курсу, які протягом двох місяців готували власні роботи і створювали статті на сторінках Наша Вікі. Кращі дослідження (10 студентів) були представлені на захисті.

Студенти першого курсу творчо підійшли до організації й проведення захисту проектів. На заході були присутні богиня перемоги - Ніка (Осадча Юлія), Зевс-громовержець (Удовенко Євгеній) та Бог війни Арес (Сцепінський Владислав). Творча група першокурсників презентувала присутнім рекламний ролик про факультет фізичного виховання як осередок  афінського виховання.

Цікавими були роботи представлені учасниками заходу. Відеосюжети власних тренувань і порівняння їх з підготовкою стародавніх греків, зіставлення спортивного інвентарю давніх олімпіоніків і сучасних спортсменів, відео- та фотоматеріали з техніки виконання фізичних вправ еллінів і олімпійців сучасності та багато-багато іншого. Суддівська колегія за трьома показниками (риторичні здібності, науковість, якість презентації) визначила переможців проектів. Так, перше місце виборов студент 12 групи Галенко Петро, друге місце зайняли студентки 11 групи Буйнова Юлія та Холявка Інна, третье місце поділили студент 11 групи Баштовенко Владислав та студентка 12 групи Прокопчук Олександра. Гарними були проекти і таких студентів, як Балута Максим, Фалєєв Олександр, Гореленко Павло і Бірзул Юрій, Непота Роман, Кучеренко Андрій.

Бажаємо переможцям, учасникам проекту та всім першокурсникам творчої наснаги, міцного здоров'я та везіння у складанні їхньої першої у житті сесії!

Інформація надана факультетом фізичного виховання

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись