• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

Профком

Біографія кандидата на посаду голови профбюро ЦДПУ ім. В. Винниченка ГОРСЬКОЇ О.О.

Біографія кандидата на посаду голови профбюро ЦДПУ ім. В. Винниченка ГОРСЬКОЇ О.О.

Горська Олена Олександрівна – 1965 р. народження, кандидат педагогічних наук, доцент кафедри методик дошкільної та початкової освіти.

У 1986 р. закінчила Кіровоградський державний педагогічний інститут ім. О. С. Пушкіна, педагогічний факультет, спеціальність «Педагогіка і методика початкового навчання».

1986–1990 рр. працювала на посаді вчителя початкових класів Кіровоградської середньої загальноосвітньої школи № 9.

Трудову діяльність у Кіровоградському державному педагогічному університеті розпочала в 1990 р. на посаді асистента кафедри педагогіки та методики початкового навчання педагогічного факультету. З 1996 р. працює на кафедрі методик початкового навчання. У 1997 р. захистила кандидатську дисертацію на здобуття наукового ступеня кандидата педагогічних наук, у 2003 р. – присвоєно вчене звання доцента.

У різні роки працювала на посадах заступника декана з виховної роботи психолого-педагогічного факультету (1999–2003 рр.) та завідувача відділу науково-дослідної діяльності студентів університету (2003–2004 р.).

За багаторічну сумлінну працю, плідну науково-педагогічну діяльність та сумлінне ставлення до виконання службових обов’язків нагороджена Грамотами університету, Почесною грамотою Міністерства освіти і науки України, Знаком «Відмінник освіти України», Почесною грамотою Управління освіти і науки Кіровоградської облдержадміністрації.

Відзначається активністю в громадській роботі. Виконувала обов’язки голови профбюро психолого-педагогічного факультету в період 1997–1999 рр. та з 2004 р. до теперішнього часу.

З 2004 р. – член профкому університету, голова комісії соціального захисту, з 2010 р. – заступник голови профкому ЦДПУ ім. В. Винниченка.

За активну громадську роботу нагороджена Почесними грамотами Кіровоградського обласного комітету профспілки працівників освіти і науки України та Федерації профспілок Кіровоградської області.

Любить подорожувати, у мандрівках пізнавати нове та відкривати для себе невідоме. Захоплюється фотографуванням пейзажів.

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись