• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
lib_logo

Бібліотека ЦДУ ім. В.Винниченка

Тестовий доступ до баз даних через EBSCOhost

Шановні викладачі та студенти! Раді повідомити Вам, що з 6 березня по 7 квітня 2017 року відкрито тестовий доступ до ліцензованих повнотекстових баз даних від провідних постачальників інформації через довідково-бібліографічну систему EBSCOhost.

Доступ до ресурсу відкрито безкоштовно з комп'ютерів університету, які підключені до Інтернет, за адресою http://search.ebscohost.com. Для співробітників університету, які бажають здійснити пошук через  http://search.ebscohost.com/ з домашніх компютерів, будь ласка, надсилайте запит логіна і пароля на е-mail [email protected] чи звертайтесь у довідково-інформаційний зал бібліотеки (1-й поверх, корпус №5).

Бази даних EBSCOhost:

  • Child Development & Adolescent Studies Ця база даних містить матеріали пов'язані з ростом і розитком дітей (до 21 року) - це відгуки, реферати з сотен журналів, книги, окремі глави з книг та дисертацій, що охоплюють медико-біологічні та соціальні науки. База даних містить більш як 342 000 записів, яка поповнюється на 10 000 кожного року.
  • Computers & Applied Sciences Complete База даних "Комп'ютери та прикладні науки" охоплює наукові дослідження і розробки з прикладних наук та обчислювальної техніки. Ця база даних забезпечує індексування майже 2200 наукових журналів та їх публікацій, а також інших довідкових джерел з цієї колекції. У більш ніж 1000 періодичних видань доступний повний текст.
  • Education Full Text (H.W. Wilson) База даних "Освіта Повний текст" забезпечує доступ до повного тексту статей з більш ніж 350 журналів,  індексує понад 770 періодичних видань, починаючи з 1983 року вміст яких включає в себе всебічне висвітлення спеціальної освіти, освіти дорослих, полікультурної/етнічної освіти, методи навчання та багато іншого.

Реферативний центр з історії

History Reference Center є найбільш повна у світі довідкова база даних призначена для студентських досліджень. У базі даних пропонується повний текст більш ніж 1620 довідників, енциклопедій та науково-популярних книг від провідних видавництв, таких як: Branden Publishing, Compass Point Books, Houghton Mifflin, Lerner Publishing Group, Mason Crest Publishers, Morgan Reynolds Inc., Oliver Press, Oxford University Press, Rourke Publishing LLC., Salem Press, Stackpole Books, Toucan Valley Publications та інших. База даних також включає в себе повні тексти з більш ніж 150 провідних періодичних видань з історії.


Ознайомитись з основними функціями та опціями баз даних, Ви можете переглянувши відеоролики на YouTube:

EBSCOhost – Введення

EBSCOhost - Базовий пошук

Розширений пошук на EBSCOhost

 

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись