• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
lib_logo

Бібліотека ЦДУ ім. В.Винниченка

Електронні ресурси на допомогу науковцям

Наукова періодика України, що входить до наукометричних баз

Пропонуємо ознайомитись зі списком українських журналів, які індексуються в міжнародних наукометричних базах. Оновлення даних по цитуванню журналів в наукометричних базах за попередній рік відбувається у липні поточного року, тобто журнали 2015 року будуть представлені у липні 2016 року, поки що дані тільки за 2014 рік.

Список журналів України, які індексувались в Scopus

Дані взято с сайту ELSEVIER.

Рейтинг журналів України в Scopus за показниками SJR за останні три роки.

При виборі журналу зі списку можна ознайомитись з предметною галуззю журналу, видавництвом, з якого року видається, h-індекс, квартиль журналу та інші метричні показники у вигляді даних чи графіків. Наприклад, Journal of Mathematical Physics, Analysis, Geometry.

Здійснити пошук журналу самостійно можна за посиланням Journal Search.


Список українських журналів, які входять до міжнародної бази Web of Science Science Citation Index Expanded (природничі та технічні науки)

До баз даних Web of Science Arts Humanitites Citation Index (мистецтво та гуманітарні науки) та Web of Science Social Sciences Citation Index (суспільні науки) українські журнали не входять за даними 2015 року. 

Переглянути перелік усіх видань, які включено до Web of Science та здійснити пошук за назвою/ISSN можна на сторінці MASTER JOURNAL LIST.


Список українських журналів, які індексуються в базі Index Copernicus

Перелік усіх видань та пошук за галуззю знань чи дисципліною можна за посиланням ICI Journals Master List 2014 Index Copernicus.


Каталог журналів України, які індексуються у наукометричній базі РІНЦ

При натисканні на журнал можна дізнатись повну інформацію, а саме видавництво, рік заснування, ISSN/е-ISSN, в яких базах ще індиксується та іншу. Наприклад, Комп’ютер у школі та сім’ї.

Здійснити пошук журналів самостійно можна у Каталоге журналов eLIBRARY.RU, обравши тематику, мову, відомості про включення журналів в Web of Science та інші параметри.

Список журналів України за галуззю педагогіка в РІНЦ.

Список журналів України за галуззю математика в РІНЦ.

Список журналів України за галуззю фізика в РІНЦ.

У разі виникнення питань звертайнесь до бібліотеки КДПУ ім. В. Винниченка (кім. 1-4)

зав. відділом ІТ Омельченко Тетяна

бібліограф Тронза Олена

вебліографію підготувала

Омельченко Т. В.

актуальна 11.05.2016

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись