• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

Профком

Всеукраїнські змагання з шахів серед працівників освіти

Всеукраїнські змагання з шахів серед працівників освіти

З 27 лютого по 1 березня 2019 року в місті Києві на базі Дитячого позаміського закладу оздоровлення й відпочинку «Пуща-Водиця» відбулися Всеукраїнські змагання з шахів серед працівників освіти. Цього року участь у змаганні брали участь понад 110 учасників із 21 області та міста Києва – працівники закладів освіти, які є членами первинних профспілкових організацій працівників освіти і науки України.

Церемонію відкриття та закриття змагань традиційно провели Любов Гарбаренко – заступник голови Профспілки працівників освіти і науки України, голова оргкомітету, Юрій Пепа – головний суддя змагань та члени Головної суддівської команди. Вони привітали учасників на гостинній київській землі й побажали нових перемог та спортивних досягнень у цьому інтелектуальному виді спорту.

Змагання проводились відповідно до Правил шахової гри ФІДЕ, що діють з 1 січня 2018 року, за регульованою командною швейцарською системою у дев’яти турах.

Відповідно до Регламенту проведення команди формують організаційні ланки Профспілки. Склад команд – п’ять гравців (три чоловіки та дві жінки) й представник команди. У складі команди від Кіровоградської області у змаганнях брали участь концертмейстер кафедри теорії і методики фізичного виховання ЦДПУ ім. В. Винниченка Челало Світлана Андріївна та заступник директора Кіровоградського колегіуму № 11 Шиян Людмила Вікторівна.

Змагання з шахів проводилися за командно-особистим заліком, відповідно переможці нагороджувалися за командні та особисті успіхи. За активну участь у цьому інтелектуальному суперництві було відзначено команди Кіровоградської, Дніпропетровської, Рівненської, Чернівецької, Херсонської, Чернігівської, Житомирської, Хмельницької, Тернопільської, Миколаївської, Черкаської, Запорізької, Донецької областей та міста Києва.

Вітаємо усіх переможців та учасників Всеукраїнських змагань із шахів серед працівників освіти!

Щиро бажаємо наснаги, доброго здоров’я, спортивного бадьорого духу та нових яскравих перемог!

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись