• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

Профком

Спортивне свято між командами викладачів

Спортивне свято між командами викладачів

Профком Центральноукраїнського державного педагогічного університету ім. В.Винниченка 19 травня на спортивно-оздоровчій базі університету "Буревісник" організував спортивне свято для викладачів і співробітників вишу. Вісім команд-учасниць від факультетів і підрозділів виконували різні завдання у вправності, координації рухів, злагодженості дій, показали зразки чіткої взаємодопомоги і підтримки один одного. Усі змагання супроводжували координатори студентського профкому.

Чудовий настрій навівала тепла весняна погода, веселе сонечко, невимушена і бадьора музика українських виконавців, атмосфера гостинності, смачних несподіванок від університетських поварів.
Перемогла у спортивному святі команда факультету фізичного виховання, факультет історії та права зайняв друге місце, третє – факультет іноземних мов, четверте – збірна команда представників адміністративної частини, інші місця посіли команди педагогічного, філологічного, мистецького та природничо-географічного факультетів.
Команди, що посіли призові місця, отримали від профкому по волейбольному м’ячу, інші учасники – набір гри у дартс. Головне, що здобули усі учасники спортивного свята – бадьорий настрій, здоровий дух, натхнення й заряд на літню сесію.

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись