• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

Профком

ВСЕУКРАЇНСЬКІ ЗМАГАННЯ З ШАХІВ СЕРЕД ОСВІТЯН

8 – 10 грудня 2016 року у м. Київ у таборі ЦК Профспілки «Пуща-Водиця» відбулися Всеукраїнські змагання з шахів серед освітян – членів Профспілки працівників освіти і науки України. У заході брали участь команди з тринадцяти регіонів України. Всі команди делеговані організаційними ланками Профспілки, загалом – понад 70 осіб. Серед них – 15 вчителів, 18 викладачів та працівників вищих навчальних закладів, 20 тренерів, викладачів та керівників гуртків ДЮСШ і позашкільних закладів. Серед гравців: 3 майстри спорту міжнародного класу, 5 майстрів спорту, 17 кандидатів у майстри спорту, 20 першорозрядників тощо.

Команду Кіровоградської області представляли: доцент кафедри матеріалознавства та ливарного виробництва КНТУ Ломакін Віктор Миколайович (кандидат у майстри спорту з шахів); концертмейстер, викладач кафедри теорії і методики фізичного виховання КДПУ ім. Володимира Винниченка Челало Світлана Андріївна (капітан команди).

Турнір проводився відповідно до Правил Шахової гри ФІДЕ (для активних шахів) за регульованою швейцарською системою у 9 турів із контролем часу – 30 хвилин на всю партію кожному учаснику.

На першій чоловічій дошці почесне друге місце посів Віктор Ломакін із Кіровоградської області, поступившись Роману Тисевичу – представнику команди Одеської області. Третє місце здобув Святослав Попович – гравець команди Львівської області.

За активну участь у змаганнях із шахів було відзначено команду та учасників із Кіровоградської області дипломами, медалями та подарунками від ЦК Профспілки.

Учасники турніру мали змогу взяти участь у сеансі одночасної гри з представниками ГСК, а також був організований майстер-клас з шахової гри від чемпіонів.

Бажаємо успіхів та нових перемог! До нових зустрічей на спортивних майданчиках України та за її межами!

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись