• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

Профком

Спартакіада «Здоров’я» – 2016

З 10 березня по 6 квітня 2016 року у Кіровоградському державному педагогічному університеті імені В. Винниченка проходила традиційна Спартакіада «Здоров’я» серед професорсько-викладацького складу та співробітників вишу. У цьому році, на жаль, повноцінно у всіх змаганнях взяло участь лише чотири команди: факультету фізичного виховання, історії та права, фізико-математичного факультету, кафедри фізичного виховання та оздоровчої фізичної культури. Команди мистецького факультету та відділу охорони в ігрових видах спорту не виставляли своїх представників, що істотно вплинуло на підсумки змагання. Факультети педагогіки та психології, філології та журналістики, іноземних мов, природничо-географічний та інші підрозділи вишу у цьому році знову проігнорували Спартакіаду, що свідчить про недостатню спортивно-масову роботу, насамперед, первинних профспілкових організацій цих факультетів.  

Спортивні змагання проходили за такими видами спорту: шахи, шашки, волейбол, футзал, баскетбол, дартс, плавання та настільний теніс. У цьому році команди фактично підтвердили свої минулорічні результати, тільки змінився переможець. Ним стала команда факультету фізичного виховання (48 балів), а друге місце зайняла команда фізико-математичного факультету (38 балів). У 2015 році ці команди набрали однакову кількість балів, але за додатковими показниками першими були представники фізмату, а другими – фізичного виховання. Третє місце посіла молода, але перспективна команда кафедри фізичного виховання та оздоровчої фізичної культури (33 бали). Трохи відстала від неї команда факультету історії та права (30 балів), п’яте місце зайняв мистецький факультет (7 балів), шосте – відділ охорони (7 балів). Розподіл місць між командами за видами змагань дивись детальніше.

Від профспілкового комітету університету командам – учасникам Спартакіади були вручені нагороди, дипломи. Найактивніші члени своїх збірник від профкому отримали грошові премії. Так, у команді охорони профком преміював Р.Р. Абашева, у команді факультету фізичного виховання – А.Л. Бабенка, у команді кафедри фізичного виховання і оздоровчої фізичної культури – О.М. Бур’яноватого, у команді фізико-математичного факультету – О.В. Назаренка, у команді мистецького факультету – С.О. Сметану, у команді факультету історії та права – О.М. Марченка.

Профспілковий комітет КДПУ імені В. Винниченка висловлює подяку головам профбюро факультетів: фізико-математичного (С.І. Ганжелі), історії та права (О.М. Марченку), фізичного виховання (С.А. Челало) за плідну організаційну роботу щодо залучення викладачів і співробітників факультетів до оздоровлення, участі у змаганнях, що проводяться у вузі, веденні активного способу життя.

Хочеться відзначити організаційну роботу спортивно-оздоровчої комісії профкому університету (голова О.В. Арапов, члени комісії: Р.Р. Абашев, А.Л. Бабенко, Л.П. Томак), спортивного клубу вишу (голова Л.В. Сиділо), завідувача кафедри фізичного виховання і оздоровчої фізичної культури (С.Г. Собко), які своєчасно повідомляли учасників Спартакіади про розклад різних видів спорту, інформували про результати змагань. На жаль, не вдалося уникнути певних проблем у проведенні Спартакіади. Наприклад, часті переноси дат змагань, певні нарікання викликало і суддівство.

Сподіваємось, що у наступному році Спартакіада «Здоров’я» буде проходити з більшою кількістю учасників змагань від факультетів і підрозділів вишу, будуть додані нові спортивні види, організація змагань буде чіткішою і стабільнішою.

Закликаємо усіх викладачів і співробітників КДПУ ім. В. Винниченка активно займатися спортом, бути сильними духом і тілом.

Інформацію надано профкомом

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись