• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

Профком

Спортивно-оздоровча робота

На жаль, у зв’язку із карантинними обмеженнями, спричиненими Covid-19 та військовими подіями в країні, протягом 2022 року не було можливості проводити спортивну роботу, але комісія проводила систему роботи для організації та проведення оздоровлення членів колективу.

У зв’язку із заселенням до гуртожитку №1 внутрішніх переселенців санаторій-профілакторій «Юність» був вимушений скоротити площі, на яких був розміщений, і переїхати на перший поверх цього ж гуртожитку. Переїзд та облаштування проводилося протягом літнього періоду.

Зараз санаторій-профілакторій «Юність» знаходиться на першому поверсі гуртожитку №1, за адресою, Студентський бульвар, №19, облаштовані три зали загальною площею близько 96 кв. метрів. Перехід з другого поверху, де ми раніше працювали, на перший поверх та облаштування здійснили завдяки сприянню профспілкової організації, адміністративно-господарській частині університету та колективу гуртожитку №1.

8

У першому, лікувальному кабінеті замінили вхідні двері, установили стійки для лікувальних кабінок, повністю змінили й установили електротехнічне обладнання, розетки, електропроводку, заземлення тощо, переобладнали зі старих меблів тумбочки, для того, щоб розмістити досить велику кількість апаратури для лікування.

У другому кабінеті – кабінеті водних процедур установили захисний екран – каркас з металевих труб для проведення душів Шарко, висхідного та циркулярного душів.

Третій зал – ЛФК був готовий для проведення занять, тому проблем з його облаштуванням і підготовкою до роботи не виникло.

У майбутньому плануємо встановити 1–2 ванни в кабінеті гідропроцедур для можливості прийняття хвойних ванн і ван з морською сіллю.

9

Отже, лікувально-профілактична робота проводиться згідно з можливостями. Враховуючи, що під час війни, більшість членів колективу не має можливості оздоровитися в санаторіях й побувати на курортах, запрошуємо на лікування та оздоровлення до нас!

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись