• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

Профком

Діяльність спортивно-оздоровчої комісії за 2015–2019 роки

Діяльність спортивно-оздоровчої комісії за 2015–2019 роки

Спортивно-оздоровча комісія профкому у складі голови – О. В. Арапова, членів – Л. П. Томак, А. Л. Бабенка, С. Й. Ротар за звітний період проводила різноманітну роботу серед викладачів та співробітників ЦДПУ ім. В. Винниченка.

У 2016 та 2019 роках у м. Києві в таборі ЦК профспілки «Пуща-Водиця» відбувалися представницькі Всеукраїнські змагання з шахів серед працівників освіти України. Капітаном команди від Кіровоградської області виступала голова профбюро факультету фізичного виховання С. А. Челало. Майстри шахів Кіровоградщини успішно захищали честь регіону на цих змаганнях.

У 2015 та 2016 роках проходила Спартакіада «Здоров’я» серед професорсько-викладацького складу та співробітників вишу. Змагання проходили за такими видами спорту: шахи, шашки, волейбол, футзал, дартс, плавання та настільний теніс. У 2015 році переможцем Спартакіади стала команда фізико-математичного факультету, друге місце зайняла команда факультету фізичного виховання, третє – кафедра фізичного виховання та оздоровчої фізичної культури, четверте – факультет історії та права, п’яте – відділ охорони, шосте місце – мистецький факультет. У 2016 році переможцем змагання стала команда факультету фізичного виховання, друге місце зайняла команда фізико-математичного, третє – команда кафедри фізичного виховання та оздоровчої фізичної культури, четверте – факультет історії та права.

У 2018 та 2019 роках був змінений формат проведення спортивних змагань. В один день на спортивно-оздоровчій базі університету «Буревісник» профкомом та за координацією студентського профкому для восьми команд-учасниць від факультетів і підрозділів вишу було організоване чудове спортивне свято, яке складалося з різних завдань, конкурсів, які вимагали від учасників вправності, координації рухів, злагодженості дій. У 2018 році переможцями виявилася команда факультету фізичного виховання, факультет історії та права зайняв друге місце, третє – факультет іноземних мов, четверте – збірна команда представників адміністративної частини, інші місця посіли команди педагогічного, філологічного, мистецького та природничо-географічного факультетів.

У 2019 році організаторами та натхненниками веселих, динамічних конкурсів для викладачів виступили представники факультету педагогіки та психології – заступник декана з навчально-виховної роботи Т. А. Шарапова, доцент О. О. Горська та студенти факультету. Найбільша кількість балів (по 19) набрали дві команди – факультету фізичного виховання та факультету педагогіки та психології, друге місце (18 балів) отримала команда факультету філології та журналістики, третє – поділили природничо-географічний факультет та представники бібліотеки (по 16 балів) й четверте – команда істориків (12 балів). Усі учасники спортивного свята залишилися задоволеними, отримали позитивні емоції, веселий настрій, смачні призи від профкому університету.

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись