• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

Профком

Спартакіада «Здоров’я» – 2015

img 06З 24 лютого по 11 березня 2015 року у Кіровоградському державному педагогічному університеті імені В. Винниченка проходила традиційна Спартакіада «Здоров’я» серед професорсько-викладацького складу та співробітників вишу. Команди факультетів, на відміну від попередніх років, коли були розділені на дві підгрупи «А» і «Б», зараз складали одну турнірну лігу. На жаль команди учасників змагань виставили лише шість підрозділів університету: кафедра фізичного виховання та оздоровчої фізичної культури, відділ охорони, факультети фізичного виховання, фізико-математичний, історії та права й мистецький. Факультети педагогіки та психології, філології та журналістики, іноземних мов, природничо-географічний у цьому році проігнорували загальноуніверситетський спортивний захід, що є недоопрацюванням, насамперед, первинних профспілкових організацій цих факультетів.

 

Спортивні змагання проходили за такими видами спорту: шахи, шашки, волейбол, футзал, дартс, плавання та настільний теніс. Переможцем Спартакіади «Здоров’я» у безкомпромісній, складній і напруженій боротьби виявилась дружня команда фізико-математичного факультету (36 балів), друге місце зайняла команда факультету фізичного виховання (36 балів, але показала гірші показники у очних змаганнях), третє – кафедра фізичного виховання та оздоровчої фізичної культури (32 бали), четверте – факультеті історії та права (17 балів), п’яте – відділ охорони (16 балів), шосте місце – мистецький факультет (10 балів). Розподіл місць між командами за видами змагань подається нижче.

Від профспілкового комітету університету командам – учасникам Спартакіади були вручені нагороди, дипломи. Найактивніші члени своїх збірник від профкому отримали грошові премії. Так, у команді охорони профком преміював Р.Р. Абашева, у команді факультету фізичного виховання – А.Л. Бабенка, у команді кафедри фізичного виховання і оздоровчої фізичної культури – О.М. Бур’яноватого, у команді фізико-математичного факультету – З.П. Халецьку, у команді мистецького факультету – С.О. Сметану, у команді факультету історії та права – В.В. Ігнатенка.

Профспілковий комітет КДПУ імені В. Винниченка висловлює подяку головам профбюро факультетів: фізико-математичного (С.І. Ганжелі), історії та права (О.М. Марченку), фізичного виховання (С.А. Челало), мистецького (Л.С. Говор) за плідну організаційну роботу щодо залучення викладачів і співробітників факультетів до оздоровлення, участі у змаганнях, що проводяться у вузі, веденні активного способу життя.

Хочеться відзначити і добру організаційну роботу оновленої спортивно-оздоровчої комісії профкому університету (голова О.В. Арапов, члени комісії: Р.Р. Абашев, А.Л. Бабенко, Л.П. Томак), яка своєчасно повідомляла учасників Спартакіади про розклад різних видів спорту, інформувала про результати змагань.

Сподіваємось, що у наступному році Спартакіада буде проходити з більшою кількістю учасників змагань і за належної підтримки уболівальників від підрозділів вишу.

Таблиця результатів Cпартакіади

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись