• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

Міжнародна діяльність

До уваги студентів університету! Літнє стажування у Болгарії

Повідомляємо про можливість літнього стажування у найкращих 4-5-зіркових готелях, ресторанах і сучасних курортах на болгарському Чорноморському узбережжі, яке пропонує  компанія Bogena. Робота - до 3 місяців у період літніх канікул.

Якщо Ви творча людина, володієте іноземними мовами або ж хочете практикуватися у вивченні іноземних мов, працювати у доброзичливому інтернаціональному колективі, працювати з дітьми, брати участь у вечірніх та спортивних програмах — то курорти Болгарії саме для Вас!

Трудовий договір гарантує обов’язкову та регулярну виплату зарплати (мінімально 250 євро за 8-ми годинний робочий день), дотримання прав, отримання документів про трудовий стаж та міжнародний сертифікат-рекомендацію, що підтверджує ваш досвід роботи у туристичній сфері. Ви можете отримати зарплату на картку або готівкою.

Усе житло (номери максимум на три особи) з усіма необхідними зручностями, постійним доступом до wi-fi. Вам буде надано все необхідне приладдя для прання, миття та догляду за собою. Ви отримуєте триразове харчування.

Додаткову інформацію можна отримати за посиланням: www.bogena.work  або ж у представника компанії Bogena в Україні: Юрій Біланюк, прес-аташе ФК «Олександрія»

+380677261617 
+380502720787

e-mail: [email protected]

Головний офіс:

КОМПАНІЯ BOGENA-MZ LTD

вул. Георги Боев 4,

Варна, 9002, Болгарія

tel. +359 0898823085

e-mail: [email protected] 

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись