• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

Міжнародна діяльність

ДО УВАГИ НАУКОВО-ПЕДАГОГІЧНОГО СКЛАДУ!

Стипендія та науковий грант імені Кшиштофа Скубішевського! Триває термін подачі документів на стипендію та науковий грант імені Кшиштофа Скубішевського, першого Міністра закордонних справ Республіки Польща після відновлення незалежності (1989–1993). Програма адресується громадянам Центральної Європи, Балкан, країн Прибалтики, Східної Європи, Росії, Середньої Азії та Кавказу. Мета стипендійної програми – пропагування демократії, прав людини, принципів правової держави та дотримання норм права в міжнародних відносинах. У 2018–2019 навчальному році фонд призначить одну стипендію та два наукових гранти.

Стипендія надає можливість проводити наукові дослідження в Польщі з 1 жовтня 2018 р. і триватиме дев’ять місяців протягом 2018–2019 навчального року у співпраці з Варшавським університетом або з іншим польським вищим навчальним закладом у галузі права, політичних наук або новітньої історії.

Стипендію призначають особам із здобутою вищою освітою, які мають ступінь кандидата наук (чи значний науковий доробок) або великі досягнення на благо суспільства, зокрема у сфері поширення демократії та принципів правової держави.

Науковий грант надає можливість тримісячного (або коротшого) перебування в Польщі, яке матиме таку ж мету і буде організоване на таких самих умовах, як у рамках стипендійної програми.

Кінцевий термін подачі заявок – 13 квітня 2018 р.

Детальна інформація про стипендію та науковий грант

Інформацію надано навчально-науковим відділом
Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись