• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

Міжнародна діяльність

БЕЗКОШТОВНА УЧАСТЬ СТУДЕНТІВ У ЄВРОШКОЛІ В ІВАНО-ФРАНКІВСЬКУ!

Представництво Європейського Союзу в Україні у співпраці з Українським освітнім центром реформ оголошують про набір учасників на 18 сесію EU Study Days in Ukraine.

Сесія відбудеться 30 березня – 02 квітня 2017 року в Івано-Франківську, до участі в якій запрошуються учасники з усіх регіонів України. Метою EU Study Days in Ukraine є допомога українській молоді в поглибленні знань про Європейський Союз та стосунки між ЄС та Україною, зустрічі студентів для обміну досвідом та впровадження разом спільних ініціатив.

Навчання відбуватиметься українською та англійською мовами у форматі лекцій та інтерактивів. Вивчений матеріал студенти закріплюватимуть під час практичних занять, наприклад, одним із таких буде імітація засідання Європарламенту.

Участь у Єврошколі є безкоштовною для відібраних студентів. Організатори оплачують проїзд, проживання та харчування учасників з інших міст.

Більше інформації про EU Study Days (точні дати, методи відбору кандидатів, місця проведення) доступні на сторінках мереж Facebook www.facebook.com/EUStudyDays та Vkontakte http://vk.com/eustudydays

Подати заявку для участі

Інформацію надано науковим відділом

 

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись