• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

Міжнародна діяльність

Запрошуємо до участі у конкурсі студентів 1-3 курсів

Фіналісти отримають можливість безкоштовно поїхати до Канади влітку 2017 року з метою вивчення англійської мови, ознайомлення з канадським суспільством та українською діаспорою у Канаді.

З нагоди святкування 125-річчя перших українських поселень у Канаді та 150-річчя Канади канадсько-українська громадська організація O.W.L Open World Learning – організація, що об'єднала фахівців з різних країн світу з метою створення можливостей для отримання молодими людьми якісної академічної освіти та професійного досвіду, оголошує конкурс для старшокласників, студентів коледжів та студентів 1-3 курсу вищих навчальних закладів України.

Етап І

1) Обрати видатну історичну або сучасну постать канадського українця.

2) Провести ґрунтовне дослідження стосовно обраної особистості.

3) На основі зібраного матеріалу відзняти невелике аматорське відео (максимум 3 хвилини, можна знімати на мобільний телефон). Вітається будь-яка креативна ідея та сюжет.

4) На початку або в кінці відео конкурсантом у довільній формі має бути зазначено те, що даний відеоролик є предметом конкурсу від O.W.L. Open World Learning.

Етап ІІ

1) Завантажити відзняте відео на канал YouTube;

2) Заповнити анкету учасника, вказавши посилання на відео;

3) Написати мотиваційний лист (максимум одна сторінка друкованого тексту), описавши, чому обрана постать привернула увагу конкурсанта та чому учасник конкурсу хоче взяти участь в програмі і приїхати на навчання;

4) Надіслати даний пакет документів на [email protected] з приміткою «Конкурс» до

1 березня 2017 року включно;

5) Усі файли мають містити прізвище конкурсанта та назву документу (наприклад, «Прокопчук_анкета»).

Детальніше про умови конкурсу можна дізнатися на сайті http://owl-study.com/blog/osvitni-proekty/vydatni-ukrayinci-kanady

Додаткова інформація за посиланням:

http://mon.gov.ua/usi-novivni/povidomlennya/2017/02/07/gromadska-organizacziya-o.w.l-open-world-lea/

Інформацію надано науковим відділом

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись