• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

Міжнародна діяльність

До уваги викладачів університету

Управління міжнародного співробітництва та європейської інтеграції Міністерства освіти і науки України інформує про відкриття набору для навчання викладачів вищих навчальних закладів на курс “Нова педагогіка у XXI сторіччі” у міжнародному тренінговому центрі Ofri (METC) Рамат Рахель, (Ізраїль) з 4 по 23 грудня 2016 року.

Робоча мова програми: англійська

Стипендії для учасників програми надаються на конкурсній основі і покривають вартість навчання, проживання та харчування під час курсу. Кандидат, якого затвердили до участі у курсі, має самостійно придбати квиток на літак в обидва боки.

Кінцевий термін подання пакету документів: 13.10.2016

НЕОБХІДНІ ДОКУМЕНТИ

Анкета англійською мовою та додати до неї  наступні документи:
1. Копія першої сторінки закордонного паспорту (зверніть увагу, що термін дії закордонного паспорта повинен бути не менше 6 місяців з дня в'їзду до Держави Ізраїль)
2. Заповнена декларація про стан здоров'я (сторінки 7-8 анкети)
3. Документ, який підтверджує вільне володіння мовою курсу (вимога щодо цього документу застосовуєтьсявиключно для англомовних курсів)
4. Копія диплому найвищого академічного ступеню серед усіх, які отримані кандидатом (диплом має бути самостійно перекладений кандидатом  тією мовою, якою буде проводитися курс)
5. Два рекомендаційних листи від осіб, яких кандидат зазначає у відповідному розділі анкети (рекомендації можуть бути підготовлені у вільній формі, мовою, якою буде проводитися курс)

Повний пакет документів в одному екземплярі кандидат може направити до Посольства Держави Ізраїль двома способами (на вибір):

1) Надіслати сканкопію за адресою [email protected] (звертаємо увагу кандидатів, що розмір одного повідомлення має не перевищувати 5 МВ; документи мають бути відскановані одним файлом, формат pdf);
2) Відправити документи поштою за адресою Посольства Держави Ізраїль в Україні: 01901, Україна, Київ, бульвар Лесі Українки, 34.

Остаточне рішення щодо участі у програмі МАШАВ приймається на підставі повного пакету документів.До розгляду приймаються лише повністю заповнені анкети, які супроводжуються всіма необхідними документами.

Контактна информація

Ольга Цуприкова, [email protected]

Інформацію надано науковим відділом

 

 

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись