• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

Міжнародна діяльність

До уваги науковців, викладачів та магістрантів!

Повідомляємо про можливість пройти стажування в Празькому інституті підвищення кваліфікації (Чехія) http://www.prizk.cz за програмою підвищення кваліфікації «Публікаційна та проектна діяльність в країнах Євросоюзу: від теорії до практики» 2-9 липня 2016 р., м. Прага.

Стажування проводять викладачі з Чехії, Великобританії та Польщі

Програма складається з 2 модулів:

Модуль 1 (32 години): Публікації в західних журналах: теорія та практика

Модуль 2 (32 години): Управління проектами та грантовою діяльністю в освітніх організаціях

УЧАСТЬ У ПРОГРАМІ

Вартість участі у програмі складає 90 євро. Сплачується по прибутті, в Празі, на рахунок Празького інституту підвищення кваліфікації. У вартість стажування входить тільки саме стажування (лекції, семінари, майстер-класи, інша аудиторна та позааудиторна робота, консультації та інші види занять, які передбачено програмою стажування, сертифікат за участь у стажуванні).

Вартість трансферу, проживання та харчування учасники стажування забезпечують собі за свої додаткові витрати організовано (через туристичного оператора «Алголь» www.algol.com.ua ) чи самостійно. Вартість туристичної послуги складає 235 євро, куди входить трансфер за визначеним маршрутом (за виключенням факультативів), проживання в готелі три зірки зі сніданками (5 ночей), оглядові екскурсії у вільний час Вроцлавом, Прагою та Дрезденом. Факультативні екскурсії та вхідні квитки в музеї та замки сплачуються додатково!

Консульський збір, послуги візового центру та страхування до вартості участі у стажуванні або вартості організованого трансферу не входять та додатково самостійно сплачуються у відповідні інституції!

Всі організовані учасники, які планують взяти участь у програмі підвищення кваліфікації Празького інституту підвищення кваліфікації, повинні надіслати заявку та скановану копію першого розвороту закордонного паспорту на електронну адресу: [email protected] до 22 травня 2016 р.!

Інформацію надано науковим відділом 

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись