• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

Міжнародна діяльність

До уваги науковців, викладачів та магістрантів!

Повідомляємо про можливість пройти стажування Wyższa Szkoła Biznesu – National-Louis University (Польща) за програмою підвищення кваліфікації «Науково-методична база та інноваційні методи в освіті (за напрямками підготовки): досвід Wyższa Szkoła Biznesu – National-Louis University»1-14 серпня 2016 р., (Польща з виїзною сесією в Рим та Флоренцію) (два тижні, 108 годин, 3 модулі по 36 годин).

Модуль 1 (36 годин аудиторної та позааудиторної роботи). Науково-методичне та інформаційне забезпечення освітнього процесу (за напрямками підготовки: економіка і менеджмент, психологія і педагогіка, державне управління та політологія, інформаційні технології в бізнесі).

Модуль 2 (36 годин аудиторної та позааудиторної роботи). Мультдисциплінарність історії науки та педагогічна цінність її використання в навчальному процесі.

Модуль 3 (36 годин аудиторної та позааудиторної роботи). Організація навчального процесу та інноваційні технології в освіті (за напрямками підготовки: економіка і менеджмент, психологія і педагогіка, державне управління та політологія, інформаційні технології в бізнесі).

УЧАСТЬ У ПРОГРАМІ

Вартість участі у програмі складає 95 євро. Сплачується по прибутті в Новий Сонч на банківський рахунок Wyższa Szkoła Biznesu - National-Louis University. У вартість стажування входить тільки саме стажування (лекції, семінари, майстер-класи, інша аудиторна та позааудиторна робота, консультації та інші види занять, які передбачено програмою стажування, сертифікат за участь у стажуванні).

ОРГАНІЗОВАНИЙ ТРАНСФЕР ТА ПРОЖИВАННЯ

Організований трансфер, проживання та організацію вільного часу учасників стажування забезпечує туристична компанія «Алголь». Вартість туристичної послуги складає 535 євро, куди входить трансфер за визначеним маршрутом (за винятком факультативів), проживання в готелі три зірки зі сніданками (11 ночей в готелях три зірки зі сніданками), оглядові екскурсії у вільний час Римом та Флоренцією. Факультативні екскурсії та вхідні квитки в музеї та замки сплачуються додатково!

Всі, хто планує взяти участь у стажуванні у Wyższa Szkoła Biznesu – National - Louis University, повинні надіслати заявку та скановану копію першого розвороту закордонного паспорту на електронну адресу: [email protected] до 22 травня 2016 р.!

Тема листа: Стажування-серпень Польща Прізвище та Ім’я учасника

З питань організованого трансферу звертатись до менеджерів туроператора «Алголь»

www.algol.com.ua

[email protected]

З питань програми стажування та сертифікату:

Професор Wyższa Szkoła Biznesu – National-Louis University

Ігор Бритченко, тел.: 095 005 01 02

Інформацію надано науковим відділом

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись