• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

Міжнародна діяльність

Стипендії Фонду Больяско / Bogliasco Fellowships на 2016 рік

Пропонуємо інформацію про можливість отримання стипендії художникам, музикантам, літераторам, архітекторам, хореографам, акторам, режисерам на реалізацію творчих і дослідницьких проектів в Лігурському навчальному центрі в Італії.

Bogliasco стипендії надаються обдарованим особам, які працюють у всіх дисциплінах мистецтв і гуманітарних наук без урахування національності, віку, раси, релігії або статі. Для  присудження стипендій Фонду Больяско заявники повинні продемонструвати значні досягнення в своїх дисциплінах, відповідні їхньому віку та досвіду. Bogliasco стипендії не надаються студентам до отримання диплома. Фонд віддає перевагу учасникам, які будуть комфортно працювати в умовах співпраці міжнародної, багатомовної спільноти вчених і художників.

Стипендія покриває вартість проживання і харчування в резиденції навчального центру. Стипендія зазвичай триває 1 місяць.

Для участі в конкурсі потрібно заповнити онлайн-заявку, підготувати резюме, рекомендаційні листи, приклади робіт та опис пропонованого проекту.

Детальніше

Дедлайн – 15 квітня 2016 року.

Інформацію надано науковим відділом

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись