• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
ПНПУ відзначає 110 років: зустріч науковців-психологів

ПНПУ відзначає 110 років: зустріч науковців-психологів

30-31 травня 2024 року в Полтаві відбулася VI Міжнародна науково-практична конференція «Психологічні координати розвитку особистості: реалії і перспективи», присвячена 110-річчю Полтавського національного педагогічного університету імені В. Г. Короленка. У заході взяла участь докторка педагогічних наук, професорка кафедри дошкільної та початкової освіти Центральноукраїнського державного університету імені Володимира Винниченка Тетяна Довга.

За дорученням ректора ЦДУ ім. В. Винниченка, професора Євгена Соболя професорка Т. Довга звернулася з вітальним словом до ректорки ПНПУ ім. В. Г. Короленка, професорки Марини Гриньової та всіх учасників наукового зібрання. Науковиця наголосила на збереженні давніх традицій співпраці між двома провідними вишами регіону та перспективах подальшого співробітництва між ними, що було схвально сприйнято присутніми.

2

У межах роботи конференції відбулася низка нетрадиційних інтерактивних заходів практико-орієнтованої спрямованості: воркшоп із Су-джок-терапії, майстер-клас із глинотерапії, тренінг «Я МАМА» тощо. Професорка Тетяна Довга з Кропивницького та доцентка кафедри кризової психології Олена Рибалка з Полтави провели відкриту гостьову лекцію на тему «Ментальне здоров’я та ментальний імідж як ресурси життєстійкості особистості в складних життєвих умовах» для студентів та викладачів факультету психології та соціальної педагогіки ПНПУ ім. В. Г. Короленка. Їхня лекція викликала інтерес та отримала схвальні відгуки від усіх учасників конференції.

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись